Despre noi

         

          Astazi nu exista o imagine care sa sugereze confortul din interiorul casei, in sezonul rece, care sa nu contina, pe fundal, un semineu.
Element arhitectonic cu origini aristocratice si dublu rol, functional si decorativ, semineul a devenit tot mai intalnit in interiorul modern.
Pe langa caldura degajata intreaga iarna, semineul este cel care atrage atentia. Fiind punctul central de atractie al casei, el este inima faliei care ii aduna pe toti intr-un singur loc, cald si luminos.
          Semineul oferit astazi de compania noastra, reprezinta un element de interior de inalta calitate, care variaza in functie de dimensiune, forma, materiale si culori. Art Flame va propune o varietate de seminee din care sigur veti gasi unul pe gustul dumneavoastra, potrivit cu locuinta de care dispuneti, indiferent ca este o casa modesta, o vila somptuoasa, o garsoniera sau un apartament la bloc.

 

Calitate

Seturile de seminee de la Art Flame sunt de calitate superioara, design original si prezinta cea mai variata colectie din Europa. Element architectonic cu origini aristocratice si dublu rol, functional si decorativ, semineul a devenit tot mai intalnit in interiorul locuintelor.

 

 

Siguranta

Din moment ce semineul electric nu genereaza flacari, incaperea in care este amplasat produsul devine sigura pentru copii si pentru cei din jur. Semineul poate fi inchis, deschis manual sau din telecomanda, iar acesta poate fi chiar programat cu timer pentru inchidere.

 

 

Eficienta

 

Pretul semineului si pretul instalarii acestuia, sunt printre cei mai importanti factori pe care ar trebui sa ii aiba in considerare proprietarii locuintelor sau al spatiilor de birouri.

 

 

Versatilitate

Produsele noastre au ca scop util de a incalzi ambientul dumneavostra, dar si de a umple incaperea cu eleganta si rafinament. Accesoriile noastre pot oferi mai mult efect asupra semineelor electrice, astfel incat, impactul vizual sa fie de neuitat.

 

 

Functionalitatea focarelor

 

 

SIMPLE       MODERNE            IN ACELASI TIMP COMPACTE

 

Ofera un design unic, datorita efectului 3D. Forma constructiei si stilul contemporan, il face sa fie compatibil cu o varietate larga de seminee.

Intensitatea flacarii poate fi reglata cu ajutorul telecomenzii sau din panoul manual, ce duce la usurarea utilizarii functiilor.

                                                     

Utilizăm cookie-uri pe acest site pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Prin utilizarea site-ului nostru, recunoașteți că ați citit și înțelegeți politica de confidențialitate.

Mai multe informații