Livrarea produselor

Ne străduim să asigurăm o experiență de livrare eficientă și fiabilă pentru toți clienții noștri. Livrăm produsele noastre gratuit pe teritoriul municipiului Chișinău.
 

- Termene de livrare

Comenzile sunt procesate imediat după plasarea acestora, în intervalul de timp de Luni până Vineri, între orele 08:00 și 16:00. Pentru comenzile plasate în afara acestui program sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare următoare.
 
Termenul standard de livrare pentru produsele noastre este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Vă rugăm să rețineți că aceste estimări pot varia în funcție de locația dvs. și de disponibilitatea produsului. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.
 

- Procesul de livrare

După confirmarea comenzii dvs., veți primi un e-mail de confirmare cu detalii despre livrare. Livrarea se efectuează de flota noastră, iar detaliile despre livrare le puteți solicita la numărul +373 62 01 01 01.
 
Livrările fizice se efectuează door to door (gratuitatea la livrare se referă la livrarea produsului din depozitul Art Flame până în fața ușii imobilului clientului. Menționăm faptul că în cazul locuințelor situate în blocuri cu mai multe etaje prin ușa imobilului înțelegem ușa principală de acces în complexul respectiv situată la parterul imobilului).
 

- Politica de returnare și schimb

Dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul dvs., vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primirea comenzii pentru a iniția un proces de returnare sau schimb. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să consultați pagina noastră dedicată politicii de returnare și schimb.
 

- Informații de contact

Pentru întrebări sau asistență suplimentară privind livrarea produselor, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail artflame.artflame@gmail.com sau la numărul de telefon +373 62 01 01 01.
Utilizăm cookie-uri pe acest site pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Prin utilizarea site-ului nostru, recunoașteți că ați citit și înțelegeți politica de confidențialitate.

Mai multe informații